Напрями діяльності:

  • організація харчування студентів, викладачів, співробітників університету та громадян з метою задоволення їхніх потреб;
  • організація і втілення прогресивних технологій та форм обслуговування;
  • підвищення культури споживання;
  • виготовлення та реалізація продукції власного виробництва;
  • розширення асортименту продукції шляхом реалізації харчових продуктів інших виробників;
  • забезпечення на матеріальній базі комплексу громадського харчування (КГХ) проведення різноманітних виховних, розважальних заходів за участі структурних підрозділів університету.
 
 

Комплекс громадського харчування приймає замовлення на кулінарні, мучні та кондитерські вироби з адресною доставкою.
Асортимент, ціни та умови погоджуються за телефоном +38 099 2031094 Олександр Миколайович

 

Структура Комплексу громадського харчування:

  • їдальня університету (розрахована на 274 місця),
  • їдальня Медичного інституту СумДУ (80 місць),
  • їдальня Машинобудівного коледжу СумДУ,
  • кафетерії Г та Н корпусів (60 та 40 місць відповідно),
  • буфети у приміщеннях навчальних корпусів,

а також об’єкти у Відокремленій структурній групі:

  • їдальня № 1 (вул. Соборна, 39) – 40 місць,
  • їдальня № 2 (вул. Петропавлівська, 57) – 45 місць,
  • кафе гуртожитку № 2-А (вул. Якіра,10) – 40 місць,
  • кафе гуртожитку-готелю (вул. Прокоф’єва, 38/2) – 34 місця,
  • кава-клуб наукової бібліотеки (вул. Покровська 9/1) – 35 місць,
  • буфети у приміщеннях навчальних корпусів.

Комплекс громадського харчування обслуговують 82 співробітники, постійно діє Рада з питань організації харчування СумДУ.

Їдальня університету працює щоденно (крім вихідних) з 9.00 до 15.00. Кафетерій та буфет у Центральному корпусі СумДУ працюють щосуботи. З 1 вересня 2015 року в Н-корпусі працює кафетерій з гарячим харчуванням та буфет. Студентам, викладачам і співробітникам університету пропонується меню з широким асортиментом: перші страви, гарніри, м’ясні та рибні страви, салати, соки, чай, кава, смачна випічка та солодкі десерти. Середня вартість обіду становить 30-35 гривень. Студентам пропонується комплексний обід середньої вартості 25-30 грн – його можна замовити по пред’явленню студентського квитка.

Начальник комплексу громадського харчування - Чеховський Олександр Миколайович.
Заступник начальника КГХ з обслуговування - Козлова Оксана Іванівна.
Заступник начальника КГХ з постачання – Коваленко Валентина Іванівна
Заступник начальника у відокремленій структурній групі КГХ – Бережна Світлана Василівна.
Головний бухгалтер КГХ – Шаркова Марина Сергіївна
Завідуюча виробництвом їдальні СумДУ - Харченко Валентина Миколаївна.

За погодженням проректора з науково-педагогічної роботи та організації позанавчальної діяльності комплекс громадського харчування університету має право виконувати замовлення з обслуговування святкових та ритуальних заходів.

Центральний корпус, каб. Ц-339
тел.: +38(0542) 687-774
тел.: +38(050) 052-70-10
е-mail: secretary@pk.sumdu.edu.ua