Напрями діяльності:
|
Комплекс громадського харчування приймає замовлення на кулінарні, мучні та кондитерські вироби з адресною доставкою. |
Структура Комплексу громадського харчування:
- їдальня університету (розрахована на 274 місця),
- їдальня Медичного інституту СумДУ (80 місць),
- їдальня Машинобудівного коледжу СумДУ,
- кафетерії Г та Н корпусів (60 та 40 місць відповідно),
- буфети у приміщеннях навчальних корпусів,
а також об’єкти у Відокремленій структурній групі:
- їдальня № 1 (вул. Соборна, 39) – 40 місць,
- їдальня № 2 (вул. Петропавлівська, 57) – 45 місць,
- кафе гуртожитку № 2-А (вул. Якіра,10) – 40 місць,
- кафе гуртожитку-готелю (вул. Прокоф’єва, 38/2) – 34 місця,
- кава-клуб наукової бібліотеки (вул. Покровська 9/1) – 35 місць,
- буфети у приміщеннях навчальних корпусів.
Комплекс громадського харчування обслуговують 82 співробітники, постійно діє Рада з питань організації харчування СумДУ.
Їдальня університету працює щоденно (крім вихідних) з 9.00 до 15.00. Кафетерій та буфет у Центральному корпусі СумДУ працюють щосуботи. З 1 вересня 2015 року в Н-корпусі працює кафетерій з гарячим харчуванням та буфет. Студентам, викладачам і співробітникам університету пропонується меню з широким асортиментом: перші страви, гарніри, м’ясні та рибні страви, салати, соки, чай, кава, смачна випічка та солодкі десерти. Середня вартість обіду становить 30-35 гривень. Студентам пропонується комплексний обід середньої вартості 25-30 грн – його можна замовити по пред’явленню студентського квитка.
Начальник комплексу громадського харчування - Чеховський Олександр Миколайович.
Заступник начальника КГХ з обслуговування - Козлова Оксана Іванівна.
Заступник начальника КГХ з постачання – Коваленко Валентина Іванівна
Заступник начальника у відокремленій структурній групі КГХ – Бережна Світлана Василівна.
Головний бухгалтер КГХ – Шаркова Марина Сергіївна
Завідуюча виробництвом їдальні СумДУ - Харченко Валентина Миколаївна.
За погодженням проректора з науково-педагогічної роботи та організації позанавчальної діяльності комплекс громадського харчування університету має право виконувати замовлення з обслуговування святкових та ритуальних заходів.