СумДУ – у п’ятірці кращих ЗВО України в рейтингу «Топ-200 Україна»
Центр міжнародних проєктів «Євроосвіта» в партнерстві з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence презентував вісімнадцяту версію рейтингу «Топ-200 Україна».
СумДУ відвідав Уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь
У межах перебування мовного омбудсмена 13 червня на Сумщині відбувся його візит до Сумського державного університету. Тараса КРЕМІНЯ супроводжувала представниця Уповноваженого із захисту державної мови Вікторія ВІТЕР.
СумДУ – в топ-201-300 університетів світу та лідер серед ЗВО України у рейтингу Times Higher Education Impact Rankings 2024
Times Higher Education, одна з найвпливовіших рейтингових агенцій світу, в ході Глобального конгресу сталого розвитку, що проходить з 10 до 13 червня в Бангкоку (Тайланд), оприлюднила результати щорічного рейтингу університетів THE Impact Rankings.
СумДУ – у числі найкращих університетів України в рейтингу QS World University Rankings 2025
У ході саміту EduData Summit 2024, що відбувся 4-5 червня у Вашингтоні (США), британська рейтингова агенція QS презентувала результати міжнародного рейтингу університетів QS World University Rankings 2025.
СумДУ – в трійці кращих ЗВО України за показником працевлаштування випускників
Міністерство освіти і науки України презентувало звіт із моніторингу працевлаштування випускників закладів вищої і фахової передвищої освіти, які завершили навчання за державним або регіональним замовленням.
Центральний корпус, каб. Ц-339
тел.: +38(0542) 687-774
тел.: +38(050) 052-70-10
е-mail: secretary@pk.sumdu.edu.ua