Дата публікації:
31 жовтня 2013
Кількість переглядів:
827
Поділитися:

28 жовтня у Сумському державному університеті в рамках реалізації міжнародного грантового проекту ENGITEC освітньої програми Європейського Союзу TEMPUS відбувся семінар «Модернізація вищої інженерної освіти. Вимоги до сучасного абітурієнта», організатором якого виступила кафедра технології машинобудування, верстатів та інструментів СумДУ. Учасники семінару – провідні науковці та викладачі факультету ТеСЕТ, а також керівники та вчителі сумських шкіл.

Під час семінару розглянули тенденції розвитку сучасної інженерної освіти у розрізі вимог міжнародного ринку праці, оцінили вклад загальної середньої освіти в становлення інженера, а також дослідили інженерну думку як основу сталого розвитку країни.

Із доповідями виступили заступник завідувача кафедри Технології машинобудування, верстати та інструменти з наукової роботи, докт. техн. наук, доцент Дмитро Криворучко та заступник декана факультету технічних систем та енергоефективних технологій з міжнародних відносин, канд. техн. наук, доцент Віталій Іванов.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]