Дата публікації:
15 листопада 2018
Кількість переглядів:
2354
Поділитися:

13 листопада волонтери СумДУ організували акцію «Доброта врятує світ!», присвячену Всесвітньому дню доброти. Близько 30 студентів провели перфоманс у центр міста, щоби визначити, чи готові жителі Сум співчувати та допомагати іншим людям.

Волонтери ходили по вулиці Соборній з плакатами, які закликали до обіймів через певну проблему (холод, поганий настрій, нестачу спілкування). «Як зазначають психологи, людині на день потрібно мінімум вісім обіймів, аби бути щасливою та мати гарний настрій», – розповіла Анастасія Вихрова, організатор заходу. Тож сум’яни мали можливість обійняти волонтерів та зарядитися позитивними емоціями.

За словами студентів, таким заходом вони намагалися вплинути на створення більш доброзичливого середовища в нашому місті, привернути увагу до проблем байдужості та недостатнього прояву співчуття.

“Спочатку люди дивилися, але не підходили - ставилися з насторогою. Та потім ситуація покращилася. Перехожі підходили по кілька разів, обіймали усіх та йшли з гарним настроєм, і це означає, що ми свою місію виконали й зробили цей день трішки добрішим для когось”, – розповіла волонтер Анна Манюк.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]