Комплекс громадського харчування

Головними напрямками діяльності КГХ є:

В структуру Комплексу громадського харчування входять заклади громадського харчування на місцях:

а також об’єкти у Відокремленій структурній групі:

У цілому комплекс громадського харчування обслуговують 82 співробітники, постійно діє Рада з питань організації харчування СумДУ.

Їдальня університету працює щоденно (крім вихідних) з 9.00 до 15.00. Кафетерій та буфет у Центральному корпусі СумДУ працюють щосуботи. З 1 вересня 2015 року в Н-корпусі працює кафетерій з гарячим харчуванням та буфет. Студентам, викладачам і співробітникам університету пропонується меню з широким асортиментом: перші страви, гарніри, м’ясні та рибні страви, салати, соки, чай, кава, смачна випічка та солодкі десерти. Середня вартість обіду становить 20-25 гривень. Студентам пропонується комплексний обід середньої вартості 12-15 грн – його можна замовити по пред’явленню студентського квитка.

Начальник комплексу громадського харчування - Чеховський Олександр Миколайович.
Заступник начальника КГХ з обслуговування - Козлова Оксана Іванівна.
Заступник начальника у відокремленій структурній групі КГХ – Бережна Світлана Василівна.
Головний бухгалтер КГХ – Єрмакова Тетяна Олександрівна
Завідуюча виробництвом їдальні СумДУ - Харченко Валентина Миколаївна.

За погодженням проректора з науково-педагогічної роботи та організації позанавчальної діяльності комплекс громадського харчування університету має право виконувати замовлення з обслуговування святкових та ритуальних заходів.